Bayan Hobileri

2022 Makyaj Trendleri

25.05.2022
776
2022 Makyaj Trendleri

2022 makyaj trendlerine uyabilmeniz için sizlere harika bilgilendirmeler yapacağız. 2022 yılında oldukça popüler olan ve olacak olan makyaj trendlerine bu yazımızda ulaşabilirsiniz. Güzelliğinize güzellik katan ve tüm ilgileri size yönelten makyaj trendleri için mutlaka bu yazımıza göz gezdirmelisiniz.

2022 Makyaj Trendleri

2022 yılında da diğer yıllarda olduğu üzere son derece dikkat çeken makyaj trendleri mevcuttur. 2022 yılı içerisinde tüm güzellik trendleri tasarımcılar ve kozmetik markaları tarafından podyumlarda ve sosyal medya aracılığı ile çeşitli dijital platformlarda tanıtıldı. New York’tan Milano’ya, Milano’dan İnstagram uygulamasına gelen makyaj trendleri mevcuttur.

2022 Makyaj Trendleri

2022 Makyaj Modelleri

Özellikle 2022 yılında muhteşem makyaj modelleri bizleri karşılıyor. Bu yıl pandeminin sonlarına doğru geldik. İnsanlar artık maske kullanımını en aza indirmeye başladı. Hal böyle olunca maskenin kapattığı yüzümüz görülmeye başladı. Yüzümüze yaptığımız makyajlar maske tarafından kamufle edilemeyecek ve herkes tarafından görülecek. Bu sebepten dolayı makyaj trendlerini kaçırmamanızı öneririz.

Makyaj Trendleri 2022

Maske kullanımı ile birlikte çoğu kişinin makyaj yapmayı unuttuğunu iddia edebiliriz. Makyaj trendleri ile birlikte makyaj yapma yöntemlerini de tekrardan hatırlamanızı öneririz. Makyaj uygulama yöntemleri için mutlaka web sitemizi ziyaret edin.

Bu sezon podyumlara doğal makyaj hâkim oldu. Çok hafif bir şekilde mükemmelleştirilmiş bir cilt ve oldukça hafif göz farı podyumlarda yeterli oldu. 2022 yılında makyaj trendi zahmetsiz makyaj yöntemleri üzerinden geçecek.

Victoria Beckham ve Jason gibi ünlü kişiler, ışıltılı ve doğal ışıltılı bir cilt hususu üzerine dersler verdi. Cildiniz sabahın ilk saatlerinde cildiniz parlamasa bile, cildinizin ışıltı kazanabilmesi için pek çok yönteminiz olacaktır. Nemli bir balsam veya uzun ömürlü bir serum bahsettiğimiz ışıltı konusunda sizleri aynı görünüme götürecektir.

Doğal Işıltı Makyaj Trendi

2022 yılının öncesine kadar kaşlar doğal olmak yerine, son derece abartılı bir şekilde boyanmaktaydı. 2022 yılında kaşlar için bu durum tam tersin döndü. Bu yıl doğal görünümlü yay şekli ve dağınık kaşlar sezonun trendleri arasında yerini aldı. Makyaj yapmamış şeklinde görünen makyaj ve doğal cazibe trendini bu sezon her yerde göreceğiz. Bu sezon göz kalemi ve maskarada dâhil diğer tüm kozmetik ürünler doğal bir şekilde kullanılacak.

Makyaj Üzerinde Gökkuşağı Etkisi

Makyaj yapımında yaz ayına yakışır şekilde neşeli renkler 2022 yılının trendi olacak. Bu yıl pembe, sarı, mavi ve yeşili renkleri ün kazanacak. Bu renkler 2022 yıllarında sokaklara yansıyacak.  Bu renklerin insanlar üzerinde oldukça dikkat çekici bir etki yaratacağını sizlerde tahmin edebiliyorsunuzdur.

2022 yılında dudaklara uygulanacak olan ruj rengi, fuşya olarak kendini belli etti. Bunun dışında doğal renkli dudak balsamları şu anda oldukça trend.  Diğer aylarda da trend olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Rujlar

Bu yıl içerisinde özellikle balsam kullanmanızı önermekteyiz. Bu yıl dudaklar için nude tonların vurgulandığını göreceğiz. Bunun ile birlikte aynı zamanda parlak ve cesur tonların bir karışımı olacağını da belirtmek isteriz.

Bu sezon makyaj sanatçıları birden fazla opak dudak rengi keşfetti. Özellikler Tom Ford’daki sıcak pembe gibi kırmızı rujlar şimdiden dikkat çekerek popüler olmaya başladı. Burada her yıl olduğu üzere, bu yılda klasik bir kırmızı rujun modası geçmedi.

Göz Makyajı

Maske kullanımı gerçekleştiği takdirde ön plana çıkan gözlere uygulanan makyajın önemi artar. Tüm insanlar kişiliklerini, duygularını hatta iletişim biçimini göstermek için dahi gözlerini kullanmak zorunda kaldı. Renkli göz farı tabanları, dokulu göz farı ve kaygan kirpikler oldukça dikkat çekicidir.

Bu gibi sizleri Makyaj kategorimizde yer alan içeriklerimize Google aracı ile ulaşabilir ve daha pek çok bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. Konumuz ile alakalı olan Günlük Makyaj Nasıl Yapılır makalemizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.